faq - usein kysytyt kysymykset

Sisältyykö suunnittelu hintaan?

Suurin osa verkkokauppamme tuotteiden hinnoista on painovalmiille aineistolle. Tämä tarkoittaa siis sitä, että sinä toimitat meille aineiston. Huomioi että aineiston tulee olla painokelpoinen.
Jos tarvitset apua suunnittelun ja aineiston toteuttamisen suhteen, me autamme mielellämme! Kerro myyjällemme kun hän on sinuun yhteydessä että tarvitset myös apua suunnitteluun. Me laskemme sinulle työstä varmasti kilpailukykyisen tarjouksen!

Missä vaiheessa tilaus vahvistetaan?

Kun teet tilauksen verkkokaupastamme, siirtyy tilaus myyjämme käsittelyyn. Hän tarkistaa kaikki tilauksesi tiedot ja on sinuun yhteydessä. Tilauksen sisältö, loppusumma, aikataulut jne. vahvistetaan sinulle tämän jälkeen kirjallisesti.

Missä vaiheessa tilaus maksetaan?

Kun olet käynyt tilauksesi läpi yhdessä myyjämme kanssa, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Samalla saat myös laskun joko verkkolaskuna tai sähköpostiisi toimitettuna. Tilauksesi otetaan tuotantoon kun olet maksanut laskun. Sopimusasiakkaillemme tarjoamme jälkilaskutuksen.

Haluan yhdistellä tuotteita mutta se ei onnistu verkkokaupassa, mitä teen?

Jos haluat tilata esimerkiksi useita erilaisia paitamalleja samalla painatuksella, ota yhteyttä myyntiimme: myynti@mainostakomo.fi

Kuinka pitkä toimitusaika tuotteilla on ja kuinka ne toimitetaan?

Toimitusaika on tuotekohtainen. Perustuotteet jotka löytyvät heti omasta varastostamme pystymme toimittamaan muutamassa arkipäivässä. Liikelahjojen toimitusaika on yleensä noin 2 viikkoa. Mainoskarkkien toimitusaika vaihtelee 2 viikosta kuukauteen.

Ilmoitamme arvioidun toimitusajan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Mikäli ilmoittamamme toimitusaika ei sovellu sinulle, voit vielä siinä vaiheessa peruuttaa tilauksen ilman kuluja.

Toimitustapa valitaan yhdessä tilaajan kanssa ennen tuotantoa. Pääsääntöisesti käytämme toimituksessa Postia tai Matkahuoltoa. Myös nouto Viitasaaren toimipisteestämme on mahdollinen.

Onko verkkokauppanne turvallinen?

Kyllä. Sivustomme on suojattu useilla eri tekniikoilla. Kaikki asiakastieto säilytetään salattuna eikä siihen pääse kukaan ulkopuolinen käsiksi. Tieto verkkokauppamme ja selaimesi välillä kulkee salattuna (SSL).

Voinko perua tilaukseni?

Voit perua tilauksesi siihen saakka kunnes olet hyväksynyt myyjämme toimittaman tilausvahvistuksen.

Tilausvahvistuksen hyväksynnän jälkeen kauppa on sitova eikä sitä voida enää peruuttaa.

Voinko palauttaa tuotteet?

Pääsääntöisesti et. Tuotteet ovat yksilöllisesti valmistettavia joten niillä ei ole palautusoikeutta. Vialliset tai virheelliset tuotteet toki korvaamme sopimusehtojen mukaisesti.

Osaatteko hommanne ja voiko teihin luottaa?

Meillä on reilusti yli 30 vuoden vahva kokemus ja osaaminen graafiselta alalta, joten kyllä siinä ajassa on aika paljon opittu. Luotettavuudesta kertoo varmaankin jo aika paljon se, että saamme käyttää ”Luotettava Kumppani” logoa. Eli vastauksena kysymykseen: aivan varmasti!

Saanko kahvia jos tulen käymään Viitasaaren toimistollanne?

Tervetuloa, varmasti saat! Pullaa emme uskalla luvata kun ne tahtovat kadota hyvin nopeasti parempiin suihin.

Jäikö jokin asia vielä askarruttamaan?

Ota meihin yhteyttä! Vastaamme mielellämme kaikkiin tuotteisiin ja palveluihimme liittyviin kysymyksiin!